USLUGE KOJE ĆE NAŠA TVRTKA OBAVITI ZA VAS SU:

 

knjigovodstvo

Poslovi financijskog knjigovodstva i knjigovodstva osnovnih sredstava – vođenje glavne knjige i sastavljanje svih potrebitih izvještaja za trgovačka društva i obrtnike

 

knjigovodstvene usluge

Poslovi pripreme naloga za plaćanje te njihovo podnošenje na određene banke, kao i podizanje bankovnih izvoda

 

obracuni-konto

Blagajničko poslovanje, obračun putnih naloga i materijalnih troškova

obracun placa

Obračun plaća, naknada i honorara

porezno savjetovanje

Porezno i drugo poslovno savjetovanje

porezno savjetovanje

On line knjigovodstvo u program FAROS

 

 

ONLINE KNJIGOVODSTVO

Novo razvijeni program FAROS koristi Internet tehnologiju, a tvorac programa je tvrtka RIS d.o.o. iz Rijeke, naš dugogodišnji klijent. Mi smo im ujedno pomagali u razvoju tog programa, a ideja vodilja je bila da svaki sudionik u poslovnom procesu obavi svoj dio posla nezavisno o mjestu gdje se nalazi te da sve skupa čini jednu cjelinu, odnosno bazu podataka iz koje će svi povlačiti one informacije koje su im potrebne za donošenje poslovnih odluka ili ispunjavanje zakonom propisanih izvještaja. To u praksi znači da vi kao naš potencijalni klijent upisujete u program one podatke koje je neophodno da upravo vi unesete, a da mi te iste vidimo u programu te nastavimo sa upisivanjem - knjiženjem svih tih podataka, što povratno opet vi vidite u obliku vama prilagođenih izvještaja.

Na ovaj način nije potrebno da vi imate neke svoje evidencije koje bi bile paralelne evidencije knjigovodstvu koje mi vodimo, nego da koristite upravo one izvještaje koje vi trebate. Nama bi se trebalo skratiti vrijeme unosa podataka u korist kontrole i analize unesenog, što opet u nastavku znači povećanje kvalitete usluge, te mogućnost smanjenja cijene naše usluge. Važno je napomenuti da se pruža mogućnost učitavanja bankovnih izvoda ili direktno kod vas ako i vi koristite FAROS, ili indirektno da nama šaljete mailom izvatke u tako zvanom FINA formatu. Na taj način su izvodi ažurno uneseni na dnevnoj bazi.